SİVAS / GEMEREK - Gemerek Yeniçubuk İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuz 5-C Sınıfı olarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Oruç Ünitesi kapsamında ''Mahya''maketi çalışmaları yapıldı.

Ara

Okulumuzun kullanılmayan bölümünü çalışma odası olarak tasarladık.

Ara

Okulumuzda Filistinli kardeşlerimiz için yardım kermesi düzenlendi.

Ara

Yeniçubuk İmam hatip Ortaokulu öğrencilerimizle beraber cuma namazında buluştuk.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İmam Hatip ortaokulları Mesleki Yarışmalar

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Töreni Okulumuz Tarafından Hazırlandı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ara

Okulumuzdaki 5.,6. ve 7.sınıf öğrencileri arasında ingilizce öğretmenlerimiz önderliğinde bilgi yarışması düzenlenmiştir.  Yarışma sonucunda 1. seçilen öğrenciler ilçede yapılacak yarışmaya katılarak okulumuzu temsil edeceklerdir.

Ara

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi kapsamında ders öğretmenimiz Fatma ŞAHİN kendi tasarlamış olduğu mobil uygulama ile derslerinde oyunlaştırılmış etkinlikler kullunıyor. KodEvim uygulasını kullanan öğrenciler derse daha motive geliyor.

Ara

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Habibe HATEM, tüm 8.sınıf öğrenci ve öğretmenlerine LGS motivasyonunu artırmak amaçlı seminer verdi.

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Medine BEKTAŞ; Çevreme Duyarlıyım, Değerledime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında kış çayı etkinliği düzenledi. Yılın ilk karının yağdığı gün kültürümüzü yansıtan büyük bir kazanla ve hastalıklara şifa meyvelerimizle çayımızı kaynatıp, öğrencilerimizle içtik.