SİVAS / GEMEREK - Gemerek Yeniçubuk İmam Hatip Ortaokulu

May

Millî Eğitim Bakanlığınca, internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.

Mrt

Alan elin veren eli bilmediği Hayırda yarışmanın,yardımlaşmanın zarif usulü "Zimem Defteri" Yeniçubuk İmam Hatip Ortaokulu tarafından yaşatılmaya devam ediyor.

Mrt

Mübarek Ramazan Ayının gelmesi sebebiyle okulumuz öğrencileri için günlük olarak kontrol edebilecekleri Ramzazan takip çizelgeleri hazırladık.Bu sayede öğrencilerimize ibadet alışkanlıkları kazandırmayı hedefliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 5,6 ve 7.Sınıf öğrencilerimize yönelik girecekleri Bursluluk Sınavına hazırlık amacıyla planladığımız Haftasonu deneme sınavı çalışmalarımız başladı.

Şbt

8.Sınıf Öğrencilerimize LGS kapsamında Okul tanıtımı

Şbt

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik LGS motivasyonu kapsamında Sivas Gezisi düzenledik.

Ock

Hedef Proje kapsamında 8.sınıf öğrencilerimize yönelik ara tatil kampı düzenlendi.Öğrencilerimiz 1 hafta boyunca konu tekrarları ve soru çözüm saatleriyle sınava hazırlıklıklarını pekiştirdiler.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi materyal sergisi düzenlendi.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle beraber Yeniçubuk Halk Kütüphanesine ziyarette bulunduk.Öğrencilerimiz Kütüphane ortamını ve kütüphanede uyulması gereken kurallarını yerinde öğrendiler.

Ock

Okulumuz öğrencileriyle beraber hazırladığımız Hadis Ağacımız ile Üç Aylar sokağımıza renk kattık.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğrenbcilerine İlçe Müftülüğümüz tarafından Şube Müdürü Mahmut BABADAĞI"nın Kudüs bilinci konulu konferansı öğrencilerimize sunuldu.Kendisine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

Allahım! Bize Receb'ii ve Şabanı Mübarek kıl ve bizi Ramazana ulaştır...

Okulumuzda mübarek 3 aylar hazırlığı başladı.Pano çalışmaları ve üç aylar sokağımızda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Tavuk-Pilav yaptık.

Ara

Yeniçubuk İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizle Hedef Projesi kapsamında yapılan kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz 5-C Sınıfı olarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Oruç Ünitesi kapsamında ''Mahya''maketi çalışmaları yapıldı.